Ποδόσφαιρο

Η Νιουκάστλ, ο Πάρντιου και η… Lady GaGa

Με αφορμή το ευρωπαϊκό ταξίδι της αγγλικής ομάδας στο Ντόρτμουντ, η «Mirror» πραγματοποίησε αναδρομή στις αποστολές της ομάδας επί Άλαν Πάρντιου.

Η Νιουκάστλ κοντράρεται στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Champions League και η πασίγνωστη ιστοσελίδα «Mirror» επέλεξε μια αναδρομή στην ευρωπαϊκή πορεία που είχαν πραγματοποιήσει οι «καρακάξες» με τον Άλαν Πάρντιου προπονητή.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε φτάσει μέχρι τους προημιτελικούς του Europa League τη σεζόν 2012/13, με τα ταξίδια της ομάδας να μένουν αξέχαστα τόσο στους παίκτες όσο και στους δημιοσιογράφους που ακολουθούσαν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως ο Πάρντιου είχε προσλάβει το ίδιο τσάρτερ για ορισμένα εκτός έδρας παιχνίδια, με το οποίο η Lady GaGa οργάνωνε παγκόσμια περιοδεία.

Υπήρχαν πολυάριθμες ανέσεις, αφού το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς περιλάμβανε ιδιωτικές καμπίνες με διπλά κρεβάτια και καθρέφτες, για τους επιβιβαζόμενους.

Παράλληλα αναφέρεται και η γενικότερη διασκέδαση που υπήρχε στα ταξίδια (ακόμη και hangover στη Μόσχα από μέλος του συλλόγου), με τη τρομερή πορεία της ομάδας να ωθεί τη κατάσταση.

Αν μη τι άλλο, ο Άλαν Πάρντιου κατάφερε να κάνει εκείνη τη σεζόν αξέχαστη για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή.

Back to top button