Γενικά

Η νέα Octavia Scout είναι το απόλυτο οικογενειακό

Πρακτικό, ευρύχωρο, σύγχρονο τεχνολογικά, ποιοτικό, με δυναμικό στυλ, πλούσιο εξοπλισμό και εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη.

Η Scout έκδοση της Octavia με τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά έχει κατασκευαστεί για τους ανήσυχους οικογενειάρχες, γι΄αυτούς που θέλουν ένα ξεχωριστό και συγχρόνως… πολυπράγμον αυτοκίνητο. Πατάει σε ζάντες 18 ιντσών και προαιρετικά 19΄΄, φέρει πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, αλουμινένιες ποδιές, ράγες οροφής και όμορφα φινιρίσματα.

Octavia Scout

Χάρη στο πακέτο «Rough-Road», το ύψος του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ., γεγονός που σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης κάνει τις μετακινήσεις σε απαιτητικές διαδρομές πιο εύκολες από ποτέ.

Η αισθητική της καμπίνας δεν διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με την απλή Octavia. Οι αλλαγές εντοπίζονται στις επενδύσεις, την καφέ ραφή και το ξύλινο διακοσμητικό στο ταμπλό. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής ενσωματώνουν πληθώρα λειτουργιών και υπηρεσιών συνδεσιμότητας.

Octavia Scout

Στο σαλόνι μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση πέντε επιβάτες, καθώς η Octavia Scout είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την έκδοση Compi, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος (4.703 και 1.829 χλστ. αντίστοιχα). Το πορτμπαγκάζ από την άλλη έχει χωρητικότητα 640 λίτρων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κάνει ακόμα και μετακόμιση!

Το μοντέλο της Skoda προσφέρεται με τον 1.5 TSI κινητήρα των 150 ίππων, τον δίλιτρο TSI με τους 190 ίππους, καθώς και τον 2.0 TDI απόδοσης 150 και 200 ίππων. Επίσης στην γκάμα προστέθηκε και ένας ακόμα δίλιτρος πετρελαίου με 115 ίππους. Εκτός από τον 2.0 diesel των 115 ίππων και τον 1.500άρη βενζίνης με τους 150, όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο DSG7

Octavia Scout

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button