ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει ότι σταματά το ποδόσφαιρο ο Αγκουέρο

Η ομάδα της Βαρκελώνης διαψεύδει τις φήμες ότι ο Αργεντίνος έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, λόγω των προβλημάτων στην καρδία του.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι ο μεγάλος άτυχος της Μπαρτσελόνα τη φετινή χρονιά, καθώς εκεί που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παρουσίασε κάποια προβλήματα στην καρδιά, που του στερούν τη συμμετοχή του με την ομάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός όπως αποδείχθηκε αντιμετωπίζει καρδιακή αρρυθμία και έτσι θα πρέπει να παραμείνει για τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός γηπέδων, για να ακολουθήσει μία ειδική θεραπεία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11) έπεσε σαν βόμβα ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο αποσύρεται από την ενεργό δράση, όπως αποκάλυψε ο Ζεράρ Ρομέρο και είπε ότι ο Αργεντινός μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση, καθώς το πρόβλημα στην καρδιά δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Βέβαια, από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση. Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ράφα Γιούστε, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Αγκουέρο να ανακοινώσει την απόσυρση του, ενώ στη συνέχεια και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Ματέου Αλεμάνι δήλωσε: «Θα υπάρχει χρόνος να το δούμε. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα».

Μέχρι και ο Τσάβι, όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Εσπανιόλ, ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο. Χαρακτηριστικά είπε: «Μίλησα μαζί του τις προάλλες. Αυτό που δημοσιεύτηκε δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες, μιλάμε μαζί του. Είναι ήρεμος και χαρούμενος στην ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button