Ποδόσφαιρο

Η Μπάγερν δεν παραχωρεί τον Λεβαντόφσκι για λιγότερα από 40 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία η Μπάγερν δεν θέλει να αφήσει τον μεγάλο αστέρα του ρόστερ της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έναντι μικρού ποσού γι’ αυτό και έχει ορίσει μια υψηλή τιμή για την παραχώρησή του.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο τέλος της φετινής σεζόν αν κι εφόσον φτάσει στα γραφεία της, πρόταση όχι μικρότερη των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Ο 33χρονος Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι τώρα η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ο Πολωνός επιθετικός θα εκπληρώσει το συμβόλαιο και ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ωστόσο, ο σύλλογος, σύμφωνα με το «Kicker», απορρίπτει το ενδεχόμενο ανανέωσης για περισσότερα από δύο χρόνια καθώς και αύξησης μισθού. Στην Μπάγερν, υπάρχει το «έθιμο» να μην ανανεώνονται τα συμβόλαια με παίκτες άνω των τριάντα ετών για περισσότερα από δύο χρόνια.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τρεις βασικοί παίκτες τα τελευταία χρόνια στη Μπάγερν που είναι άνω των 30 ετών και των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2023. Ο λόγος για τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ. Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Τόμας Χέλμερ πιστεύει ότι στο τέλος η Μπάγερν δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιο των τριών, προκειμένου να μην επιτρέψει τους μισθούς να εκτοξευθούν στα ύψη.

Από την πλευρά του πάντως ο Λεβαντόφσκι φέρεται να σκέφτεται πλέον πολύ θετικά το θέμα της αλλαγής ποδοσφαιρικής στέγης και εκεί θέλει να ποντάρει η Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχει βάλει στο στόχαστρό της, γνωρίζοντας και τις προθέσεις που είχε και το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button