ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»: Πρώτος σε απόσταση ο Κέιν, πέρασε 2ος ο Γκιρασί

Ο Χάρι Κέιν (Μπάγερν) δεν σκόραρε στην ήττα (4-2) της Μπάγερν από τη Χοφενχάιμ το Σάββατο (18/05), παραμένοντας στα 36 γκολ και τους 72 βαθμούς.

Εξακολουθεί να είναι πρώτος σε απόσταση στην κατάταξη για το «χρυσό παπούτσι», το ετήσιο βραβείο που απονέμεται στον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης, ενώ σκόραρε ο Βαγγέλης Παυλίδης στην ισοπαλία (3-3) της ΑΖ Άλκμααρ με την Ουρέχτη, φτάνοντας τα 29 γκολ (43,5 βαθμοί) και βρίσκεται στην 11η θέση.

Γκολ και μάλιστα δύο πέτυχε ο Σιρού Γκιρασί (Στουτγκάρδη), ο οποίος έχει 28 γκολ και 56 βαθμούς, ανεβαίνοντας στη 2η θέση και αφήνοντας πίσω τον Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που έχουν από 27 γκολ και 54 βαθμούς.

Τους δύο ακολουθεί ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ Λουτάρο Μαρτίνες (24 γκολ και 48 βαθμοί) και ο Λοΐς Οπεντά (Λειψία/24 γκολ και 48 βαθμοί), ενώ στην 7η θέση είναι ο Αλεξάντερ Σέρλοθ (Βιγιαρεάλ) με 23 γκολ και 46 βαθμούς, μπροστά από τον Κόουλ Πάλμερ (Τσέλσι/22 γκολ και 44 βαθμοί). Τρεις παίκτες, ανάμεσά τους και ο βαγγέλης Παυλίδης έχουν από 29 γκολ και 43,5 βαθμούς: ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Βίκτορ Γκιοκέρες και ο Λουκ ντε Γιονγκ (Αϊντχόφεν), οι άλλοι δύο .

Στη θέση Νο 41 βρίσκεται με 20 γκολ και 30 βαθμούς, ο Ισπανός επιθετικός του Άρη Λορέν Μορόν -πρώτος σκόρερ της ελληνικής Super League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button