Ποδόσφαιρο

Η λύση εκ των έσω για τον Δεκέμβρη και οι σκέψεις για απόκτηση στόπερ!

Ο τραυματισμός του Νίκολας Ενκουλού δημιουργεί άμεσο πρόβλημα στον Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερο, βάζοντας στο “κάδρο” και την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Κι αυτό γιατί ο Καμερουνέζος είναι εκτός για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, όμως κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Φαμπιάνο, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτό σημαίνει πρόβλημα στα στόπερ, με τον Πάρντιου να είναι αναγκασμένος να αναζητήσει την λύση εκ των έσω, για να καλύψει τα δύο σημαντικά κενά στην άμυνα της ομάδας. Υπάρχει η δεδομένη επιλογή του Μάρβιν Πίρσμαν, ο νεαρός Κώστας Τανούλης, υπό προϋποθέσεις και ο Μπράιαν Νταμπό, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά το γενικότερο πλάνο ενίσχυσης, αυτό δεν αφορούσε επί της ουσίας την απόκτηση παίκτη στα στόπερ, αλλά ίσως η χθεσινή εξέλιξη με τον Ενκουλού αλλάξει τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι άνθρωποι του Άρη θα ρίχνουν πλέον “ματιές” και στην αγορά των κεντρικών αμυντικών, θέλοντας να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button