Ποδόσφαιρο

Η… λίρα εκατό Φαμπιάνο!

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν μία από τις καλύτερες μεταγραφές του προηγούμενου καλοκαιριού για τον Άρη.

Όταν το καλοκαίρι ο Άρης απέκτησε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό από την τουρκική Ντενίζλισπορ, που είχε τερματίσει τελευταία στη βαθμολογία και είχε δεχθεί ένα… τσουβάλι γκολ, οι περισσότεροι είχαν σοβαρές αμφιβολίες. Ο Φαμπιάνο είχε και ένα ιστορικό τραυματισμών, όχι ιδιαίτερα σοβαρών, αλλά κάθε χρόνο έχανε αρκετά παιχνίδια, κάτι που επίσης προβλημάτιζε.

Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, στο δεύτερο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa Conference League με την Αστάνα, έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας. Έχει χάσει λίγα σχετικά παιχνίδια, αλλά κάθε απουσία του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιακούμπ Μπράμπετς, το καλύτερο σύμφωνα με την άποψη πολλών ποδοσφαιρανθρώπων, προσφέροντας πολυποίκιλα στους κιτρινόμαυρους. Πάνω στον Βραζιλιάνο, αλλά και στον διεθνή Τσέχο στόπερ, ο Χερμάν Μπούργος θέλει να φτιάξει την ομάδα της επόμενης σεζόν, έχοντας μία τέτοια σταθερά στα μετόπισθεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button