Ποδόσφαιρο

Η καταδίκη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του (ξαδέρφου) Λουτσέσκου και η εμπλοκή του ΠΑΟΚ

Μια σημαντική είδηση που αφορα μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα το φίλαθλο κοινό της Θράκης αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ολομέτωπη επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την ύπαρξη καταδίκης προσώπου για την υπόθεση του εμπρησμού του αυτοκινήτου του ξαδέλφου του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη.

Ηταν 30 Αυγούστου 2015 όταν τέσσερα άτομα μπήκαν στο προαύλιο του ξενοδοχείου La Challe στην Ξάνθη, με σκοπό σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε να πυρπολήσουν προς εκφοβισμό και εκβιασμό το αυτοκίνητο του Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε προπονητή της ΠΑΕ Ξάνθη. Βλέποντας μόνο ένα αυτοκίνητο με ρουμανικές πινακίδες υπέθεσαν ότι είναι αυτό και προχωρούν στον εμπρησμό. Στην πραγματικότητα είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητο του Ντράγκος Λουτσέσκου, εξαδέλφου του προπονητή της θρακιώτικης ΠΑΕ.

Λίγες μέρες πριν έχει διεξαχθεί ο αγώνας Ξάνθη – ΠΑΟΚ είχε λήξει ισόπαλος 0-0, κάτι που σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε είχε την σημασία του. Προς έκπληξη πολλών, η υπόθεση δεν λαμβάνει τότε μεγάλη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης.

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού κάνει λόγο επι λέξει για «εμπλοκή και η εν τέλει καταδίκη από την ελληνική δικαιοσύνη ενός ακόμη πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (υπεύθυνου οργανωμένων οπαδών σας μεταξύ άλλων ιδιοτήτων του) για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μελών της καλύπτονταν από την DIMERA (ναι την μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και έκανε βομβιστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα συγγενών μη συνεργάσιμων προπονητών ή μάνατζερ».

Οφείλει να τονιστεί ωστόσο ότι η συγκεκριμένη πληροφορία πηγάζει μόνο από μια σεριά δημοσιευμάτων μέσων ενημέρωσης που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο διευκρινίζεται ακόμα ότι η συγκεκριμένη αναφορά – πληροφορία σε αυτά τα δημοσιεύματα αλλά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής.

πηγή: ThrakiSports.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button