Ποδόσφαιρο

Η κακή περίοδος του Μπράμπετς και η απαραίτητη στήριξη

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν απλά ακόμη ένα κακό βράδυ για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ήταν ένα ματς που λογικά κατατάσσεται στα χειρότερα της καριέρας του.

Ένα ολέθριο λάθος που οδήγησε στο 0-1 και το αυτογκόλ για το 0-2 συγκρότησαν ένα εφιαλτικό βράδυ για τον Τσέχο, στον οποίο βρέθηκαν όλοι δίπλα μετά το τέλος του αγώνα. Από τον Καρυπίδη και τον Μάντζιο, μέχρι το τελευταίο μέλος της ομάδας.

Το ηθικό του έμπειρου στόπερ ήταν καταρρακωμένο και σε αυτό δεν βοηθάει η γενικότερη παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια. Κάποια λάθη που δεν κόστισαν κόντρα στη Λαμία, αλλά που ο Αρης πλήρωσε κόντρα στον Ολυμπιακό και το αποκορύφωμα που ήρθε χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος στόπερ προφανώς διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, με το χθεσινό να είναι ίσως και αποτέλεσμα κούρασης αφού έπαιξε τρίτο 90λεπτο μέσα σε επτά μέρες. Οχι όμως μία βασική δικαιολογία.

Ολη αυτή η κατάσταση φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Μπράμπετς θα… σταυρωθεί. Παραμένει ένας εκ των κορυφαίων στόπερ στην Ελλάδα αλλά το μομέντουμ δεν είναι ξεκάθαρα με το μέρος του. Βρίσκεται γενικά σε κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο από χθες όλος ο κιτρινόμαυρος οργανισμός είναι στο πλευρό του και ο ίδιος έχει την προσωπικότητα για να ξεπεράσει γρήγορα τόσο το χθεσινό όσο και τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button