Διεθνή

Η Ισπανία άφησε εκτός τη διοργανώτρια Γερμανία σε παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε

Φοβερή αναμέτρηση με τελικούς νικητές τους Ισπανούς.

Απίστευτο και όμως αληθινό και πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό! Μετά από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο που βρήκε την Ισπανία και την Γερμανία να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (με τον Βιρτς να δίνει το φιλί της ζωής στην ομάδα του ισοφαρίζοντας στο 89′ το γκολ του Όλμο στο 51′), ο πρώτος προημιτελικός του Euro 2024 οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου το ρητό πως “στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί” πήγε… περίπατο.

Και αυτό γιατί οι Ίβηρες ξέραναν τους οικοδεσπότες στο 119ο λεπτό, με τον σκόρερ του γκολ τους στην κανονική διάρκεια, Όλμο, να βγάζει καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά με το δεξί πόδι και τον Μερίνο να παίρνει απίστευτη γυριστή κεφαλιά, για να αφήσει άγαλμα τον Νόιερ και να χαρίσει στην ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε μία επική πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί που οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν είτε την Πορτογαλία είτε την Γαλλία με στόχο να επιστρέψουν σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από το 2012 και να γίνουν η μοναδική ομάδα σε Euro με τέσσερις κατακτήσεις, με την ρόχα να έχει πλέον να καμαρώνει για το γεγονός πως είναι αήττητη κόντρα στους Γερμανούς σε μεγάλες διοργανώσεις από το 1988 (3 νίκες – 2 ισοπαλίες).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button