Ποδόσφαιρο

Η ικανοποίηση του Μάντζιου!

Μπορεί ο Άρης να έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, αλλά ο προπονητής των κιτρινόμαυρων είδε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, την ομάδα που θέλει…

Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Άκη Μάντζιο και την ομάδα του Άρη. Λίγο ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη, λίγο οι κακές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, υπήρχε μεγάλη γκρίνια για τον προπονητή, όπως γίνεται πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Είναι γεγονός ότι ο προπονητής του Άρη αισθάνθηκε μεγάλη πίεση, όσο η ομάδα δεν έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο το καλό της πρόσωπο. Οι αρκετές μεταγραφές, η δυσκολία στην προσαρμογή τους, το ντεφορμάρισμα κάποιων παλιών, ήταν ορισμένοι από τους λόγους που ο Άρης φαινόταν να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η νίκη στη Λαμία, η εντυπωσιακή πεντάρα με τον Παναιτωλικό και κυρίως η εμφατική εμφάνιση, έστω και αν δεν συνοδεύτηκε από νίκη, στο ΟΑΚΑ, έχουν φέρει μία ικανοποίηση στον τεχνικό του Άρη. Γιατί βλέπει την ομάδα του να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο πολλά απ’ αυτά που ο ίδιος ζητάει.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ φαινόταν στο βλέμμα του η πίκρα για τη χαμένη ευκαιρία να πάρει τη νίκη ομάδα, αλλά υπήρχε και η ικανοποίηση από την εικόνα της. Και φυσικά η πίστη ότι αν οι κιτρινόμαυροι συνεχίσουν έτσι, η φετινή χρονιά μπορεί να είναι μία συνέχεια της περσινής και ακόμη καλύτερη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button