Ποδόσφαιρο

Η ικανοποίηση και το “στοίχημα” του Μπούργος!

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του ρόστερ του που γεμίζει και έχει εστιάσει αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Η αλήθεια είναι ο Χερμάν Μπούργος δεν αισθάνονταν πολύ καλά στη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, καθώς δεν είχε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα ήθελε για να δουλέψει. Με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα όμως, μπορεί πλέον να χαμογελάει, καθώς προστέθηκαν στο ρόστερ οι Μαζικού, Νταμπό, Οντουμπάγιο και Καμάτσο.

Και εκτός απ’ αυτούς τους τέσσερις, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ζερβίνιο και όχι μόνο, καθώς οι μεταγραφικές προσθήκες των κιτρινόμαυρων θα έχουν και συνέχεια και μάλιστα σύντομα. Πλέον το “στοίχημα” για το Αργεντινό τεχνικό είναι πόσο γρήγορα θα καταφέρει να “δέσει” και να τους κάνει σύνολο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον πρώτο στόχο της ομάδας.

Οι σειρές όπως αυτή με την Γκόμελ, στο χρονικό σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε, δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται, αφού ο πιο έτοιμος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Άρης εμφανίστηκε εντελώς ανέτοιμος και αποκλείστηκε από ομάδες (Κόλος Κοβαλίβκα Αστάνα) που δεδομένα δεν ήταν καλύτερες απ’ αυτόν, κάτι που πρέπει να αποφύγει πάση θυσία φέτος…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button