Ποδόσφαιρο

Η ιδιαίτερη περίπτωση Εντιαγέ!

Ο Σενεγαλέζος χαφ ήταν βασικό κομμάτι του Άρη στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, χάνοντας τη θέση του στην ενδεκάδα στην τελική ευθεία, κάτι που ίσως επηρεάσει το μέλλον του στην ομάδα.

Μία από τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν προσεχώς τον Άρη, είναι κι αυτή του Μπαντού Εντιαγέ. Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, αλλά σταδιακά έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα.

Μάλιστα, μετά το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ, όπου αγωνίστηκε ένα ημίχρονο ως δεξιός εξτρέμ, δεν μπήκε ποτέ ξανά στη βασική ενδεκάδα. Μία κατάσταση καθόλου ευχάριστη για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, μιας και μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια των κιτρινόμαυρων.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνει κουβέντα με τον Σενεγαλέζο, καθώς ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, με πολύ μεγάλο συμβόλαιο και να βρίσκεται στον πάγκο. Το θέμα του Εντιαγέ θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες τους ανθρώπους του Άρη και σίγουρα μετά την απόφαση του CAS.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button