Ποδόσφαιρο

Η ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στη δεύτερη θέση!

Με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο δεν αποκλείεται ο Άρης να ανεβεί ξανά στη δεύτερη θέση είτε ισοβαθμώντας με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είτε μόνος του!

Η μάχη για τη δεύτερη θέση συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα πάρει κάποια από τις ομάδες που την διεκδικούν σοβαρό προβάδισμα γ’ αυτήν.

Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει συνεχώς διαφοροποίηση από την 2η  ως την 4η θέση με τον Άρη να βρίσκεται τη μεγαλύτερη διάρκεια αυτός πάνω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο βαθμός που πήραν οι «κιτρινόμαυροι» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μπορεί να μην έφτανε για να διατηρηθούν στη θέση που στοχεύουν ωστόσο μακροχρόνια μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός.

Η 24η αγωνιστική μοιάζει ιδανική για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο Ατρόμητος μπορεί να είναι δύσκολος αντίπαλος ωστόσο το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις… ορέξεις των γηπεδούχων.

Χωρίς απουσίες έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία για το επόμενο ντέρμπι. Οι αντίπαλοι του Άρη δεν αποκλείεται να έχουν απώλειες βαθμών. Η λογική λέει πως τουλάχιστον ένας από τους δύο δεν θα κερδίσει. Μεγαλύτερες πιθανότητες να ηττηθεί ή να φέρει ισοπαλία έχει ο ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται μεθαύριο Σάββατο στην Τρίπολη με τους Αρκάδες να τον περιμένουν με… άγριες διαθέσεις.

Και η ΑΕΚ βέβαια δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα το σχεδιάσουν οι… σύμμαχοι. Θα τα βάλουν κάτω και αναλόγως θα πράξουν!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button