Μπάσκετ

Η ευκαιρία μιας revenge season από το παιδί με την περισσότερη πίεση

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει την ευκαιρία να ανέβει και στο επιθετικό κομμάτι και να δείξει το τι πραγματικά αξίζει.

Η περσινή σεζόν δεν κύλησε με τον τρόπο που θα ήθελε ο γκαρντ του Άρη. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του και οποιοσδήποτε δεν έβλεπε τα παιχνίδια με προκατάληψη αντιλήφθηκε ότι έδωσε και την ψυχή του την περσινή σεζόν. Το γεγονός αυτό άλλωστε φαίνεται περισσότερο στην άμυνα παρά στην επίθεση και εκεί ήταν εξαιρετικός με 0,8 stocks (κλεψίματα και μπλοκ), 2,6 αμυντικά ριμπάουντ και 103,1 defensive rating.

Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι επιθετικά ο Μποχωρίδης δεν έδωσε αυτό που μπορούσε. Μέτρια ποσοστά σε Ελλάδα και Ευρώπη εντός ρακέτας και έλλειψη συνέπειας στο τρίποντο, με θετικό στοιχείο την εξαιρετική δημιουργία του (2,1 ασίστ για 1,3 λάθη).

Ένα κομμάτι σίγουρα ήταν και η πίεση. Ο έμπειρος γκαρντ ένιωθε ότι έπρεπε να βοηθήσει, ότι έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω. Και φαινόταν λες και μετά από κάθε χαμένη προσπάθεια έβαζε ο ίδιος έξτρα πίεση στον εαυτό του.

Πλέον Άρης και Μποχωρίδης συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο άλλοτε αρχηγός των κιτρινόμαυρων έχει την ευκαιρία για μία… revenge season. Έχοντας πλέον ξεκάθαρα στο μυαλό του τον ρόλο του αλλά και -κυρίως- περιτριγυρισμένος από εξαιρετικούς σουτέρ που θα του ανοίξουν τους χώρους, ο 30χρονος μπορεί να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Άλλωστε μιλάμε για έναν καλαθοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε για αρκετές σεζόν στην Ευρωλίγκα και δεδομένου δεν του χαρίστηκε η συμμετοχή εκεί…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button