Ποδόσφαιρο

Η επόμενη… πίστα για τον Σουλεϊμάνοφ!

Μετρημένα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, αλλά δεν έχει κάνει και λίγα στα αγωνιστικά λεπτά που πρόλαβε να παίξει, με το περιθώριο φυσικά για ακόμα περισσότερα.

Μέσα σε μόλις πέντε ματς ο Ρώσος γίνεται σημείο αναφοράς επιθετικά για τους κιτρινόμαυρους και βγάζει ηγετικά χαρακτηριστικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια μάλιστα ο 23χρονος επιθετικός αρχίσει να σταθεροποιεί την απόδοσή του και παράλληλα να μεγαλώνει τη… διάρκεια του στο γήπεδο. Οπότε… ένα πράγμα μένει. Και αυτό φυσικά είναι το γκολ.

Ο Ρώσος έχει έως τώρα τις φάσεις, αλλά δίχως να βρει δίχτυα στις έντεκα τελικές που έχει καταγράψει στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας εκείνες του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος με τις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, ότι δηλαδή ως επόμενο στόχο έχει θέσει και το γκολ που βάσει στατιστικής θα έπρεπε να έχει έρθει για τον ίδιο, αν και περισσότερο προσπαθεί να δημιουργήσει μέχρι στιγμής παρά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι είχε τις στιγμές για να το κάνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button