Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ στέκεται στο πλάι των πληγέντων από την κακοκαιρία

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση όπου έκανε γνωστό πως θα βοηθήσει τους πληγέντες από την κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία «Daniel» που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες ώρες είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να βρίσκονται σε κακή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση όπου έκανε γνωστό ότι στέκεται στο πλάι όλων αυτών των ανθρώπων και θα τους βοηθήσει τόσο με τρόφιμα όσο και οικονομικά.

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για τις απώλειες συνανθρώπων μας ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα εκφράζει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της κακοκαιρίας.

Η ΕΠΟ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων και θα συνδράμει έμπρακτα στη στήριξή τους με μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης.

Η αρχή θα γίνει από το αυριανό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, οι εισπράξεις του οποίου θα προταθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας. Εξ αυτού του λόγου, η Ομοσπονδία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στον αυριανό αγώνα τόσο για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα, όσο και για να συνεισφέρουν στη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Πέραν αυτού θα γίνουν και άλλες ενέργειες στήριξης σε συνεργασία με τους χορηγούς της ΕΠΟ, όπως η αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η ΕΠΟ θα σταθεί επίσης στο πλευρό της ποδοσφαιρικής οικογένειας, παρέχοντας βοήθεια σε ενώσεις-μέλη και σωματεία.

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Τρίτη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button