Ερασιτέχνης

Η επιτυχία του Πόλο και ο στόχος της «ολικής επαναφοράς» του Άρη

Η άνοδος του Άρη στο Πόλο έχει φέρει χαρές και πανηγύρια στον Ερασιτέχνη με τους ανθρώπους του να υπόσχονται ακόμη καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά η αναφορά του Α.Σ. Άρης για την επιτυχία του Πόλο:

«Ήταν το 2002 όταν η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στην Α1. Έκτοτε, προσπάθησε πολλές φορές να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Κάτι που συνέβη στις 18/7/2021.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν πανάξια την άνοδο στα «σαλόνια» της Υδατοσφαίρισης, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, που προέρχονται κυρίως από τα παρελκόμενα της πανδημίας του Covid-19. Σε ένα πρωτάθλημα (Α2) που διήρκεσε λιγότερο από 1,5 μήνα, ο ΑΡΗΣ έδειξε την ποιότητά του, αλλά και το χαρακτήρα του.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε μεθοδική και σκληρή δουλειά, από όλους. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να συγχαρεί τους συντελεστές της ανόδου:

*Τον προπονητή, Μανώλη Γούναρη, το συνεργάτη του Κώστα Παυλίδη και το σταφ της ομάδας.

*Τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Παναγιώτη Χατζίδη.

*Τους Εφόρους της ανδρικής ομάδας, Κωνσταντίνο Μέμμο και Πασχάλη Καραγιάννη.

*Τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών Υδατοσφαίρισης και Υπεύθυνο Ακαδημιών του τμήματος, Στράτο Βλασακίδη.

* Και φυσικά όλους τους αθλητές που οδήγησαν τον ΑΡΗ στην άνοδο: Τσακίρη, Θεοχάρη, Παπαμανωλιουδάκη, Ζαρκαντζά, Αλιαπούλιο, Ε. Παυλίδη, Μουρατίδη, Κουνέλα, Χ. Παυλίδη, Σολογάνη, Σιώπκα, Σαλαμάνη, Τάτση.

Φυσικά η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Η επιστροφή στα «σαλόνια» ήταν μόνο η αρχή. Ο Α.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι αντάξιος του ονόματός του και των τεσσάρων πρωταθλημάτων του. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Η επιτυχία της ομάδας Πόλο ήταν μόνο η αρχή για τον ΑΡΗ. Στόχος του Α.Σ. ήταν, είναι και θα είναι αρχικά η επιστροφή των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες των αθλημάτων τους και στη συνέχεια η καθιέρωσή τους στα υψηλά στρώματα. Αυτό είναι ένα «πρέπει» της διοίκησης του Ερασιτέχνη από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, το 2019, έστω κι αν ο Covid-19 έβαλε προσωρινό «Stop», αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είτε διακόπηκαν, είτε δε διεξήχθησαν καν.

Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνέχεια θα δοθεί με την ομάδα Πόλο Γυναικών, η οποία στις 6/8 ξεκινά τη δική της προσπάθεια για την επιστροφή στην Α1, με τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Σειρά θα πάρει η νέα αγωνιστική σεζόν, με την ελπίδα να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς άλλα εμπόδια από την πανδημία.

*Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών «χτίζεται» με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Volley League.

*Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1 και ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

*Οι ομάδες Ποδοσφαίρου Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ με Αμαξίδιο βρίσκονται ήδη σε υψηλό επίπεδο στις «μεγάλες» κατηγορίες και στόχος είναι μία ακόμα καλύτερη πορεία.

*Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών ξεκινά την αναρρίχησή της αρχικά για την άνοδο στην Α2 και στη συνέχεια για τη μεγάλη κατηγορία.

*Στα ατομικά αθλήματα, οι διακρίσεις σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο έρχονται σωρηδόν και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.

*Οι Ακαδημίες του συλλόγου μας εμπλουτίζονται συνεχώς με έμψυχο δυναμικό, πάντα με γνώμονα τα σωστά πρώτα βήματα στον αθλητισμό και τη στελέχωση των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κάνει το παν και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να κάνει το παν για τη συνεχή πρόοδο των τμημάτων του. Η ραγδαία αύξηση των μελών του Ερασιτέχνη δείχνει τη δυναμική του συλλόγου και απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και σε αγωνιστικό επίπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button