ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ YELLOW RADIO ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!

Στην τελευταία χρονικά αναφορά μας εξηγήσαμε κάποια σημαντικά πράγματα για τη μεγάλη προσπάθεια επιστροφής του Yellow Radio στα ερτζιανά, πέρα από την επιστροφή του καθημερινού προγράμματος μέσω ίντερνετ.

Στην τελευταία χρονικά αναφορά μας εξηγήσαμε κάποια σημαντικά πράγματα για τη μεγάλη προσπάθεια επιστροφής του Yellow Radio στα ερτζιανά, πέρα από την επιστροφή του καθημερινού προγράμματος μέσω ίντερνετ. Κι όπως σημειώναμε ξεκάθαρα «το Yellow Radio θέλει να επιστρέψει στα ερτζιανά και θα επιστρέψει. Επιβάλλεται όμως, αυτό να γίνει με τη διασφάλιση δυο ζωτικών στοιχείων-δικλείδων: Να παραμείνει ανεξάρτητο και να μην βάλει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά του».

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από εκατοντάδες προτροπές και πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους ακροατές του ραδιοφώνου, προκειμένου να βάλουν -εφόσον το επιθυμούν- και αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» στην ανεξαρτησία και βιωσιμότητα του ραδιοφώνου, μέσω μιας ετήσιας συνδρομής. Χρήματα που με απόλυτη διαφάνεια θα πάνε για να καλυφθεί ένα μέρος από τα μεγάλα έξοδα του ραδιοφώνου και φυσικά για την προσπάθεια να αποκτήσει μια δική του, ανεξάρτητη συχνότητα, προκειμένου να συνεχίσει τη σκληρή μάχη της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Η ετήσια αυτή συνδρομή θα κοστίζει 60 ευρώ (5 ευρώ το μήνα) για όποιον θέλει και μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς διαχωρισμούς ή «κατηγορίες» και διαβαθμίσεις. Όποιος μπορεί και θέλει να σηκώσει μαζί μας ένα τόσο μεγάλο βάρος, σε ένα γενικότερο τοπίο, όπου οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Την προσπάθεια συντονίζει ο Δημήτρης Οσσανλής.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο inbox του λογαριασμού του στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6972481262.

Καρυπίδης-Γκάμα ανεβαίνουν στα 3-5 Πηγάδια, μιλάνε και κλείνουν το deal!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button