Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Ματίγια, η ατυχία στα χαφ και η 1η Ιουλίου

Σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Χαβιέ Ματίγια, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν σταθεί ιδιαίτερα άτυχοι στην θέση των χαφ.

Ο Ισπανός ήταν δικαιολογημένα απών από τις δύο πρώτες προπονήσεις για την νέα σεζόν, σήμερα όμως αναμένεται να είναι κανονικά στην Θεσσαλονίκη και να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Την χρονιά που πέρασε, ο έμπειρος χαφ έπαιξε 29 παιχνίδια και συγκέντρωσε περίπου 2.000 λεπτά την περσινή σεζόν, και φέτος με ορθότερη προετοιμασία (σ.σ. δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο πέρυσι με τον κορωνοϊό) και θέλει να κάνει μία καλύτερη σεζόν.

Η θέση του πάντως είναι αρκετά σημαντική, καθώς ο Άρης δεν έχει σταθεί ιδιαίτερα τυχερός σε ότι έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή. Ο Τζέγκο τραυματίστηκε πριν το τέλος της σεζόν και πλέον δουλεύει για την επιστροφή του. Ο παρτενέρ του, Λούκας Σάσα επίσης ταλαιπωρείται με κορωνοϊό και περιμένουμε την επιστροφή του.

Πάντως με τον Κάτσε να φεύγει ο Άρης θέλει να κάνει κάποια κίνηση για την μεσαία γραμμή, και έτσι μετά την 1η Ιουλίου αναμένεται να έρθει παίκτης για τα αμυντικά χαφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button