Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Κουέστα!

O Ισπανός γκολκίπερ αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Άρη, μετά από έξι παιχνίδια που απουσίασε, παίρνοντας τη θέση του Σιαμπάνη.

O Άρης την Κυριακή (20/02, 19.30) έχει να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται ποδοσφαιριστές έμπειρους σε τέτοιες αναμετρήσεις. Ο Τόλης Τερζής έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός την ομάδα εδώ και λίγες μέρες και σ’ αυτή την πρώτη αναμέτρηση που θα κάτσει στον πάγκο, αναμένεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Ισπανού τερματοφύλακα, καθώς είχαν συνεργαστεί στα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον Άρη. Ο Σιαμπάνης, χωρίς να έχει ιδιαίτερη ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε με Βόλο και ΠΑΣ, είχε αρκετές στιγμές αστάθειας, οπότε είναι γεγονός ότι θα μείνει στον πάγκο.

Έτσι και αλλιώς ο Κουέστα είναι αυτός που λογίζεται ως βασικός στους κιτρινόμαυρους, αλλά ο 22χρονος γκολκίπερ είναι γεγονός ότι έχει κερδίσει τη μάχη με τον Ντένις και αυτός θεωρείται ο αντικαταστάτης του όταν χρειαστεί να απουσιάσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button