Ποδόσφαιρο

Η επίσκεψη του Μάνου και το πλάνο επιστροφής

Ο Μάνου Γκαρθία ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον Άρη στην προπόνηση του προηγούμενου Σαββάτου, στην πρώτη του παρουσία στη Θεσσαλονίκη τρεις μήνες μετά το ταξίδι του στην Ισπανία για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Ισπανός άσσος είχε την ευκαιρία να δει ξανά τους συμπαίκτες του και παράλληλα να έχει μία επαφή τόσο με τον προπονητή της ομάδας, όσο και ένα δια ζώσης τετ α τετ με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος αποτελεί εδώ και κάποιους μήνες το νέο “αφεντικό” του αγωνιστικού τμήματος.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πήρε αφορμή από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ώστε να το παρακολουθήσει από κοντά, αλλά έπεσε “θύμα” της αναβολής αφού έχει προγραμματίσει να φύγει σήμερα για την Ισπανία για τη συνέχιση της θεραπείας του.

Δεν αποκλείεται ο Γκαρθία να μεταθέσει κατά μία μέρα την πτήση του, ώστε να δει τελικά το ματς και αμέσως μετά να επιστρέψει στην πατρίδα του για περίπου ακόμη έναν μήνα, πριν ενσωματωθεί ξανά με την ομάδα.

Το υπάρχον πλάνο με τον Μάνου Γκαρθία είναι να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με το ξεκίνημα της προετοιμασίας και να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του μαζί με την ομάδα, με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Ο παίκτης πάντως έχει ακόμα λίγο δρόμο μπροστά του και με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την προετοιμασία της ομάδας και πιθανότατα ούτε τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Ο ίδιος πάντως το παλεύει, ώστε να κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο και να τεθεί στη διάθεση της ομάδας το συντομότερο δυνατό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button