Ο Μάρτιν Χόνγκλα είναι το νέο πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο Ρύσιο και στις προπονήσεις του Άρη.
Ο Αφρικανός χαφ είχε πιάσει δουλειά από την περασμένη Τετάρτη με τους παίκτες που είχαν μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ετσι, προχθές είχε την πρώτη γνωριμία με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Ο 29χρονος χαφ είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Ανδαλουσιανό όσον αφορά την προσαρμογή του και τον τρόπο που θα γίνει αυτή, με βάση και τα αποτελέσματα των εργομετρικών στα οποία υποβλήθηκε.
Είναι δεδομένο ότι ο Χόνγκλα είναι λίγο πίσω και θα χρειαστεί ένα διάστημα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προσαρμοστεί. Κάτι στο οποίο θα βοηθούσε ίσως η πιο άμεση έλευσή του στη Θεσσαλονίκη και όχι με καθυστέρηση δέκα ημερών.
Από τη στιγμή, όμως, που ο χρόνος πιέζει, δεν αποκλείεται και ο παίκτης να… τρέξει για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Όχι κόντρα στην ΑΕΛ Novibet, αλλά με περισσότερες πιθανότητες για το σημαντικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό.






