Ποδόσφαιρο

Η ενίσχυση στην επίθεση παραμένει προτεραιότητα!

Ο Άρης μετά την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι, θα συνεχίσει για την απόκτηση και ενός ακόμη επιθετικού, ιδανικά πριν τα παιχνίδια με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μετά την αποχώρηση όλων των ποδοσφαιριστών του Άρη που αγωνίζονταν στη θέση του φορ, ήταν γνωστό ότι ο Αντρέ Γκρέι δεν θα ήταν η μοναδική κίνηση που θα έκαναν οι κιτρινόμαυροι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη φορ, που μαζί με τον Τζαμαϊκανό θα πλαισιώσουν τη γραμμή κρούσης των κιτρινόμαυρων, με το πλάνο να λέει ότι θα μπορούν όταν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν και μαζί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν καταλήξει τις τελευταίες μέρες σε 2-3 επιλογές και γίνονται συζητήσεις, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Η μία από τις περιπτώσεις που είναι πιο ψηλά από τις υπόλοιπες δεν είναι εύκολη, αλλά το πακέτο της είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και εκεί έχουν στοχεύσει οι κιτρινόμαυροι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η προσπάθεια που γίνεται είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να πραγματοποιηθεί πριν από τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button