Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Η δουλειά στη διακοπή

Σε διαδικασία μίνι προετοιμασίας μπήκε από χθες και μέχρι την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ο Άρης (14-15/9), διάστημα το οποίο ο Άκης Μάντζιος θα επιδιώξει να αξιοποιήσει στο έπακρο, για να δουλέψει περαιτέρω και χωρίς την πίεση αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα του.

Ουσιαστικά αυτό το διάστημα, με τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, είναι το πρώτο «γεμάτο» στο οποίο ο προπονητής του Άρη θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλο το ρόστερ και κυρίως με τα μεταγραφικά αποκτήματα που δεν είχε στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Από χθες ξεκίνησε για τους κιτρινόμαυρους ένα πρόγραμμα διαφορετικό και πιο στοχευμένο, που στόχο έχει το μοντάρισμα της ομάδας, την ενσωμάτωση νέων παικτών και όσων προστέθηκαν με καθυστέρηση.

Για παράδειγμα, στη συνομοταξία αυτή ανήκουν παίκτες όπως οι Σιφουέντες, Φρίντεκ, Μόντσου, Μάγιο που είναι φανερό ότι χρειάζονται χρόνο, αφομοίωση και προσαρμογή σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Άρης είναι προφανές ότι ως ομάδα θέλει ακόμη τον χρόνο της κι αυτό το διάστημα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά προς την βελτίωση της εικόνας της.

Το διάστημα της διακοπής μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά οι μέρες που ακολουθούν προσφέρουν την ευκαιρία να γίνουν βελτιώσεις, προκειμένου με την επανέναρξη ο Άρης να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης στον τρόπο λειτουργίας του ως σύνολο εντός του γηπέδου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button