Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Μάντζιου για το ντέρμπι του Κυπέλλου

Μινι προετοιμασία για τον Άρη ενόψει του πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και χωρίς πολύ χρόνο δουλειάς.

Ο Άκης Μάντζιος έχει μόνο τη σημερινή προπόνηση για να δοκιμάσει κάποια πράγματα και κυρίως το σχήμα που θα παρατάξει, με τις τελικές του αποφάσεις να εξαρτώνται κυρίως από την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Το ντέρμπι με την Ένωση θα είναι το τρίτο σε επτά μέρες για τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται στα βασικά του πλάνα. Οπότε σήμερα θα περιμένει να δει την καταστασή τους και να αποφασίσει αναλόγως για τις επιλογές στις οποίες θα προχωρήσει.

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι να μην αλλάξει κάτι και να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα ή έστω με 1-2 παρεμβάσεις. Εάν γίνουν αυτές, θα έχουν να κάνουν με την αριστερή πλευρά. Μοντόγια-Σαβέριο τα πήγαν παραπάνω από καλά και έχουν το μομέντουμ, με τον Μάντζιο να έχει παράλληλα και τις επιλογές των Φεράρι-Παναγίδη που βέβαια υστερούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Ειδικά ο Αργεντινός, ο οποίος απουσίαζε για σχεδόν δύο μήνες από την αγωνιστική δράση.

Ο προπονητής του Άρη πάντως γνωρίζει ότι θα έχει την ευκαιρία για να δώσει ανάσες κόντρα στον Παναιτωλικό, οπότε ίσως εμπιστευτεί το ίδοο σχήμα αύριο. Περισσότερα όμως θα φανούν μετά τη σημερινή προπόνηση και τις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button