Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Άρη δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να απειλήσει

Ο Άρης μπορεί να μην έπαιξε «Total Football» αλλά διαχειρίστηκε όπως θα έπρεπε το προβάδισμα του χωρίς να επιτρέψει τον αντίπαλο να απειλήσει.

Ο Άρης φέτος είναι κυνικός. Κοιτάει το γκολ, κοιτάει το αποτέλεσμα και δεν ασχολείται τόσο πολύ με το θέαμα. Αυτό έγινε σε γενικές γραμμές και στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με το γκολ του Μπρούνο Γκάμα, και από εκεί και πέρα δεν έθελξαν με την παρουσία τους. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, περισσότερες προϋποθέσεις, αλλά πέρα από την φάση του Μπερτόγλιο δεν είχαν την κλασσική ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης ήταν πιστός σε ένα πλάνο. Σε ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα κρατούσε τον ρυθμό εκεί που ήθελε. Όσο μπορούσε θα κρατούσε την μπάλα, ενώ ακόμη και όταν ο αντίπαλος ήταν λογικό να κάνει παιχνίδι είχε τον τρόπο να αμυνθεί.

Με αλληλοκαλύψεις, σωστή λειτουργία στο τρανζίσιον και έξυπνο τρόπο παιχνιδιού σε κάποια σημεία ο Άρης ακόμη και αν δεν απείλησε, δεν απειλήθηκε.

Αν ρωτήσεις κάποιον πότε απείλησε ο ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο θα σου πει για την φάση του Σφιντέρφσκι. Αν ζητήσεις όμως μια δεύτερη δεν υπάρχει. Αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Άκη Μάντζιο, όσο και στους παίκτες της ομάδας που ακολούθησαν πιστά το πλάνο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button