Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση της διακοπής και οι διεθνείς

Οι διακοπές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, είναι ένα πρόβλημα που είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν όλοι οι προπονητές.

Για μία ομάδα όπως ο Άρης που είχε ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια (τρεις νίκες στα τέσσερα και μοναδική ήττα-μαγική εικόνα στο ΟΑΚΑ), η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δημιουργεί πρόβλημα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν σε καλό φεγγάρι, το καλύτερο από το ξεκίνημα της σεζόν και η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων τη βγάζει από τον ρυθμό της.

Το θέμα του ρυθμού προβληματίζει σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος και είναι ένα ζήτημα που «απασχολεί» τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του όλες αυτές τις ημέρες, που δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Συν βέβαια και τις απουσίες των διεθνών λόγω εθνικών ομάδων.

Αυτή τη στιγμή απουσιάζουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό κορμό της ομάδας (Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Καμαρά, Τζέγκο), με τους τρεις, εκτός του Σουηδού, ήδη να έχουν παίξει ένα ενενηντάλεπτο. Καλό αυτό για να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός τραυματισμού.

Σίγουρα ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει με αγωνία την επόμενη Πέμπτη που όλοι θα έχουν επιστρέψει στη βάση τους, για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19.30). Αν η συγκεκριμένη τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι υγιείς, δεδομένα θα βρίσκονται και στην αρχική ενδεκάδα του Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button