Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση στα στόπερ

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι εκτός και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα προλάβει κάποιο ή κάποια από τα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, κάτι που μοιάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η απουσία του Τσέχου αποτελεί αγωνιστικό πλήγμα, όχι μόνο λόγω της ικανότητας του ίδιου, αλλά και των δεδομένων που ισχύουν αυτή τη στιγμή με τα στόπερ στο ρόστερ της ομάδας.

Η αμέσως επόμενη επιλογή για το κέντρο της άμυνας είναι αυτή του Νικολά Ενκουλού, στον οποίο πέφτει και το βάρος για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Φαμπιάνο μέχρι νεοτέρας και ίσως ως το τέλος της σεζόν.

Ο 33χρονος Καμερουνέζος μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και πλέι οφ. Από αυτές τις 9 ήταν ως βασικός και τις έξι στο πλευρό του Φαμπιάνο, ενώ τις τρεις από τις τέσσερις φορές που πέρασε ως αλλαγή, ήταν για να βρεθεί στο πλευρό του Βραζιλιάνου.

Πλέον ο Άρης μένει χωρίς κλασικό στόπερ στον πάγκο και ανάλογα με το διάστημα της απουσίας του Μπράμπετς καλείται να έχει έτοιμες εναλλακτικές. Η πιο κοντινή είναι αυτή του Πίρσμαν αλλά όχι και ενδεδειγμένη, εκτός εάν ο Βέλγος παίξει ως κεντρικός σε τριάδα και όχι τετράδα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Νταμπό που μπορεί να επιστρατευτεί, αλλά είναι ένα ακραίο σενάρια στο οποίο ο Άρης δεν θέλει να φτάσει, ελπίζοντας ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα με κάρτες ή τραυματισμούς. Ο Φαμπιάνο πάντως έχει δύο μέχρι στιγμής στα πλέι οφ και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button