Ποδόσφαιρο

Η δεύτερη καλύτερη άμυνα και τα κλεψίματα!

Ο Άρης κρατώντας για τρία συνεχόμενα παιχνίδια το μηδέν στην άμυνα του, κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, είναι πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό σε παθητικό, έχοντας δεχθεί είκοσι γκολ.

Ο Άρης και την περσινή χρονιά με την πολύ καλή πορεία που τον έφερε δεύτερο με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τρίτο μετά τα πλέι οφ, ως όπλο του είχε την άμυνα. Αυτό ισχύει και τη φετινή χρονιά, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν δεχθεί είκοσι γκολ σε 25 παιχνίδια, ενώ αν εξαιρέσουμε την πολύ κακή βραδιά με τον ΠΑΣ και το 0-5 στο “Βικελίδης”, έχουν δεχθεί 15 γκολ σε 24 παιχνίδια, κρατώντας το μηδέν σε 13 αναμετρήσεις.

Ακόμη ο Άρης παραμένει πρώτος με διαφορά στα κλεψίματα, έναν τομέα που η ομάδα έχει δουλέψει πολύ από το καλοκαίρι, με 716, έχοντας μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει 649. Στο τελευταίο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Καμαρά, σε φάση που προήλθε από κλέψιμο του Ματίγια και γρήγορο τρανζίσιον που έφερε το γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button