Μπάσκετ

Η «δήλωση» των Ελλήνων ψηλών

Οι Έλληνες ψηλοί της ομάδας φώναξαν ότι είναι εδώ και πως ο Άρης μπορεί να βασιστεί επάνω τους.

Ο Άρης πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Ηρακλή και αυτή σε μεγάλο βαθμό είχε Ελληνική υπογραφή.

Με τους Κουζέλογλου, Σλαφτσάκη και Χαριτόπουλου να είναι σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι θα πάρει πολλά πράγματα από τον Ελληνικό του κορμό.

Αρχικά η μεγαλύτερη «αποκάλυψη» του παιχνιδιού ήταν ο Κουζέλογλου. Ένας παίκτης που δεν είχε πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, μπήκε στο γήπεδο με τον Ηρακλή και έκανε τα πάντα.

Έδωσε απίστευτη ενέργεια στην άμυνα, είχε 2 τάπες και 1 κλέψιμο, ενώ βοήθησε πάρα πολύ στο κομμάτι του ριμπάουντ, μαζεύοντας δέκα «σκουπίδια» και κάνοντας την διαφορά σε έναν τομέα που όποτε έλλειπε ο Άρης πληγώθηκε. Επιθετικά είχε 8 πόντους, ευστοχώντας μάλιστα σε 3/3 δίποντα και 2/2 βολές.

Πάρα πολύ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Λίγο το τρομερό buzzer-beater τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου, λίγο το κλέψιμο του και κατά κύριο λόγο οι δύο εντυπωσιακές του τάπες τον έκαναν έναν παίκτη-κλειδί για την νίκη της ομάδας.

Ακόμη και ο Χαριτόπουλος μπορεί να έπαιξε μόνο επτά λεπτά, μπόρεσε όμως να σκοράρει 6 πόντους με 3/3 δίποντα 0/2 τρίποντα και να βοηθάει στο διάστημα το οποίο αγωνίστηκε.

Συνολικά ο Άρης πήρε πάρα πολλά πράγματα από τους Έλληνες της φροντ λάιν του, όχι μόνο μεμονωμένα, αλλά και σαν δίδυμα, με τους Σλαφτσάκη και Κουζέλογλου να κάνουν τρομερή δουλειά και στην ομαδική άμυνα της ομάδας.

Όσο ο Σάββας Καμπερίδης μπορεί να βρίσκει τόσες βοήθειες από τους (θεωρητικά) αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας, τόσο ο Άρης θα έχει αυξημένες πιθανότητες να κερδίζει τα παιχνίδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button