ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο της!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και η διοίκηση αποφάσισε πως ο Ολλανδός τεχνικός είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή.

Μετά από μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας για το μέλλον του Ολλανδού, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε την παραμονή του στον πάγκο και για τη νέα σεζόν. Οι διοικούντες είχαν συνομιλίες με τον 54χρονο τεχνικό τη χθεσινή μέρα, όπου πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσουν μαζί. Η κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε στον Ολλανδό… παράταση και ο Ράτκλιφ θέλησε να τον κρατήσει και να τον ενισχύσει με μεταγραφές.

Η Γιουνάιτεντ είχε βολιδοσκοπήσει πιθανούς αντικαταστάτες, μεταξύ των οποίων ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ, ο πρώην προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, όμως κανένα πλάνο δεν προχώρησε. Στην πρώτη του σεζόν, ο Τεν Χαγκ τερμάτισε τρίτος στην Premier League και κατέκτησε το EFL Cup, ενώ η Γιουνάιτεντ έφτασε και στον τελικό του FA Cup, όπου ηττήθηκε από τη Σίτι. «Δύο τρόπαια σε δύο χρόνια δεν είναι άσχημα, τρεις τελικοί σε δύο χρόνια δεν είναι άσχημα», δήλωνε ο Τεν Χαγκ, ο οποίος πλέον αρχίζει τον νέο μεταγραφικό σχεδιασμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button