Ποδόσφαιρο

Η βράβευση των Τζέγκο, Γκάμα και Μαντσίνι (VIDEO)

Οι τρεις ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» παρέλαβαν τα βραβεία τους για ατομικές διακρίσεις που είχαν στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Οι τρεις παίκτες του Άρη παρέλαβαν τα βραβεία τους για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στις προηγούμενες αγωνιστικές. Παρέλαβαν τιμητική πλακέτα και έκαναν δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Άρη στο YouTube.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν και ειδικά στους φίλους του ΑΡΗ. Οι ατομικές διακρίσεις είναι πάντα ευχάριστες αλλά θέλω ρόλο σε αυτό έπαιξαν όλοι οι συμπαίκτες μου και το σταφ της ομάδας. Αυτά τα βραβεία είναι όλης της ομάδας και κερδίζονται μέσα από σκληρή συλλογική δουλειά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος», δήλωσε ο Τζέγκο.

«Αρχικά να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν αλλά και τους φίλους της ομάδας μας. Είναι όμορφο να παραλαμβάνεις βραβεία», τόνισε ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ ο Ντάνιελ Μαντσίνι, είπε: «Ευχαριστώ πολύ όσους επέλεξαν ως καλύτερο γκολ το δικό μου. Θα βάλω και άλλα στη συνέχεια. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button