Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Η απόφαση για Λαζέφσκι και ο Γκιουζέλης

Ο Άρης είναι στη Ρόδο και ο Γιάννης Καστρίτης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νέιτ Λαζέφσκι, παρότι -κατά δήλωση και του ίδιου του προπονητή των κιτρινόμαυρων- δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Είναι προφανές ότι αυτό γίνεται και λίγο αναγκαστικά, καθώς ο παίκτης αναμένεται να έχει αρκετά μειωμένο χρόνο συμμετοχής, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ότι ο παίκτης θα είναι εντελώς έτοιμος σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Κάπου εδώ όμως αρχίζει ο προβληματισμός για τον Γιάννη Καστρίτη, αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη θέση «4», εν αναμονή των εξελίξεων για τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Μετά τη διπλή μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γιώργος Γκιουζέλης γλίτωσε τα χειρότερα, που ήταν χειρουργείο και απουσία δύο μηνών.

Όμως, οι άνθρωποι του Άρη Midea περιμένουν τις τελικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας για το μέγεθος του προβλήματος, ενώ ο παίκτης παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Η παρουσία του Λαζέφσκι, φέρνει στο προσκήνιο την απόφαση από τον Γιάννη Καστρίτη για τον ποιον ξένο θα «κόψει». Υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να δηλωθούν επτά παίκτες, αλλά μόνο έξι έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button