Ο Μπράις Τζόουνς ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της 6ης αγωνιστικής του EuroCup, καθώς μαζί με τον Τζάρεντ Χάρπερ και τον Τζέιμς Κάρνικ μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς ο καθένας στο σύστημα αξιολόγησης.
Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρθηκε και στα ατομικά ρεκόρ του 32χρονου γκαρντ του Άρη από την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Σλασκ Βρότσλαβ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το EuroCup:
“Ο Μπράις Τζόουνς έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιστροφή του Άρη στις νίκες, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει τη Σλασκ Βρότσλαβ με 85-78. Ο πόιντ γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, ρεκόρ καριέρας, έχοντας ευστοχήσει σε 4/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 17/18 βολές, καθώς και 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 10 ισόπαλα, φτάνοντας τα 37 PIR στην καλύτερη αγωνιστική περίοδο. Οι 17 εύστοχες βολές του είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τζόουνς κερδίζει την διάκριση του MVP της αγωνιστικής φέτος, έχοντας πετύχει αυτή τη διάκριση και στην 1η αγωνιστική”.






