Ποδόσφαιρο

Η απάντηση του Χούτον (Νότιγχαμ) για τον Γκερέρο

Για την περίπτωση παραχώρησης του Ισπανού ποδοσφαιριστή ρωτήθηκε ο προπονητής της νυν ομάδας του.

Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στα… ραντάρ των «κιτρινόμαυρων», με τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κρις Χάουτον να αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκερέρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Χάουτον ρωτήθηκε για το ζήτημα και δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του 30χρονου επιθετικού, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό (των παικτών) που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».

Την εφετινή σεζόν, ο Γκερέρο έχει καταγράψει 9 συμμετοχές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας στην Championship.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button