Ποδόσφαιρο

Μάγιο: «Θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου»

Δείτε την ανάρτηση του Ισπανού μπακ.

Ο Ούγκο Μάγιο καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο της Βαρκελώνης για σεξουαλική παρενόχληση προς τη μασκότ της Εσπανιόλ.

Ο λόγος ήταν πως με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός της Θέλτα έπιασε το στήθος της κοπέλας που φορούσε τη στολή της μασκότ.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στο instagram δήλωσε αθώος, αναφέροντας πως θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση αυτή.

Τι έγραψε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη:

Αφού έλαβα την κοινοποίηση της ποινής του Κακουργιοδικείου Νο 19 της Βαρκελώνης, που με καταδικάζει, θα ήθελα να επικοινωνήσω:

  1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατάφωρα τα γεγονότα που μου αποδίδονται στην προαναφερθείσα πρόταση και να επικοινωνώ με την πλήρη διαφωνία μου με την επιχειρηματολογία της.
  2. – Ως εκ τούτου, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση αυτού του ψηφίσματος, θα προχωρήσει η κατάλληλη έκκληση προς το επαρχιακό κοινό της Βαρκελώνης.
  3. – Πριν εμφανιστούν οι πληροφορίες, θέλω να τονίσω ότι τέτοια φράση εισπράττει ότι ο τόνος μου στη διακήρυξη ήταν σταθερός και απουσιάζει από κάθε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρνάω για να κατευθυνθώ προς το κέντρο του πεδίου, το χέρι μου θα μπορούσε να αγγίξει τη μέση του παπαγάλου, αρνούμενος απολύτως ότι έχει συμβεί ένα άγγιγμα στο στήθος του παπαγάλου.
  4. – Για να επικοινωνήσω επιτέλους ότι θα εξαντλήσω όλες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητες για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου σε σχέση με γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως οποιαδήποτε άδεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button