Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της Καρταχένα για Λοπεθ (pic)

Δείτε την ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας για τον δανεισμό του Κρίστιαν Λόπεθ από τον Άρη, με τη μορφή δανεισμού, διάρκειας έξι μηνών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Το Football Club Cartagena ενημερώνει ότι σήμερα κατέληξε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Cristian López (Crevillente, 1989) για την ένταξή του στην οικογένεια της Albinegra. Ο νέος παίκτης φτάνει με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν από την Ελλάδα και τον Άρη της Θεσσαλονίκης.

Είναι ένας αναγνωρισμένος επιθετικός που ξεχωρίζει για την ένταση, τη δύναμη και την αίσθηση του στόχου του, ενώ έχει ξεχωρίσει σε πολλά από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Αφού πέρασε από Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, ο Cristian López πήγε στην Αγγλία, για να επιστρέψει αργότερα στην Ισπανία και να φορέσει την φανέλα της Μπουργκός, με την οποία σημείωσε 13 γκολ.

Η υπέροχη σεζόν του με την ομάδα της Μπουργκός τον βοήθησε να κάνει το άλμα στην Ρουμάνικη Κλουζ, μια ομάδα με την οποία σκόραρε 16 γκολ σε δύο σεζόν».

Για να καταλήξει: «Ο νέος παίκτης θα φτάσει στην Καρταχένα τις επόμενες ώρες για να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα υπό τον Luis Carrión».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button