Ποδόσφαιρο

Η αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής

Οι προσθήκη των Σιφουέντες και Μόντσου στα χαφ για τον Άρη, όπως και η παραμονή των Νταρίντα και Ζουλ, είναι δεδομένο ότι ανεβάζουν την ποιότητα σε έναν νευραλγικό χώρο.

Ο Ζαν Ζουλ είναι ο δεύτερος μετά τον Βλάντιμιρ Νταρίντα που… καθαρίζει με τις τιμωρίες από τον περσινό τελικό Κυπέλλου. Η ενσωμάτωση αυτών των δυο παικτών δεν δίνει απλά έξτρα επιλογές στον Άκη Μάντζιο, αλλά αυτόματα φέρνει ποσοτικό και ποιοτικό βάθος στις θέσεις των χαφ.

Δυο παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί, αλλά σε αυτή την περίοδο είναι αναπληρωματικοί, πίσω από τους Σιφουέντες- Μόντσου. Μια ξεκάθαρη αναβάθμιση στον χώρο του κέντρου για τον Άρη, ο οποίος δεν απέκτησε απλά δυο ποιοτικούς παίκτες, αλλά και με διαφορετικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, που του έλειπαν στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Δυο πιο aggressive ποδοσφαιριστές, με σουτ, δημιουργία και πολλά τρεξίματα, όπως ο Μόντσου που είναι… μηχανάκι στον άξονα.

Ο Μάντζιος δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός ακόμη χαφ, αλλά αυτό θα γίνει μόνο εάν βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά και… κουμπώνει πάνω στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button