Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση του «Σταύρος Νιάρχος» για τις κληρώσεις Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League (ΦΩΤΟ)

Το Gala της UEFA, στο πλαίσιο της βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν, θα γίνει στην Αθήνα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την φιλοξενία αυτού του παγκόσμιου event!

Αναλυτικά:

Στο ΚΠΙΣΝ η κλήρωση της UEFA για τους ομίλους του Champions League, του Europa League και η απονομή των βραβείων για τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς!

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα φιλοξενήσει τις κληρώσεις για τους ομίλους του Champions League, και του Europa League, την απονομή των βραβείων για τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς καθώς και όλες τις σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, που είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο του 2020.

Οι κορυφαίες αυτές εκδηλώσεις με την παρουσία διακεκριμένων αθλητικών προσωπικοτήτων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σηματοδοτούν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν για εκατομμύρια φίλους του ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη, ο ενθουσιασμός μας λοιπόν για την φιλοξενία τους είναι μεγάλος!

SNFCC to host the ceremony for the UEFA “Men’s Player of the Year” award, along with the draws for the Champions League and the Europa League for the 2020-2021 season!

Following the unanimous decision of the Executive Committee of UEFA, the Stavros Niarchos Foundation Cultural Center (SNFCC) will host the draws for the Champions League and Europa League groups, the awarding of the “Men’s Player of the Year” and all the relevant side events, scheduled for October 2020.

We are delighted to share our enthusiasm for hosting these renowned events with the presence of distinguished sports personalities, which will be held for the first time in Greece, marking the beginning of the football season for millions of football fans across Europe.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button