ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Αλ Ετιφάκ ετοιμάζει πρόταση για Σάντσο της Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Αλ Ετιφάκ ετοιμάζει πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο.

Σε μερικές ώρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία και η Αλ Ετιφάκ δεν αποκλείεται να είναι η ομάδα που θα κάνει το τελευταίο «μπαμ». Η ομάδα του Τζόρνταν Χέντερσον ανακοίνωσε τον Ντεμαράι Γκρέι, όμως ενδέχεται να πάει και για ακόμα μια περίπτωση εξτρέμ. Ο λόγος για τον Τζέιντον Σάντσο.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Μπεντζ του «CBS» η ομάδα της Saudi Pro League ετοιμάζει λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών πρόταση για τον δανεισμό του διεθνή Άγγλου εξτρέμ. Θυμίζουμε πως ο 23χρονος winger δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στο Νησί. Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Έρικ Τεν Χαγκ σε δηλώσεις του είπε πως δεν τον χρησιμοποίησε επειδή «δεν προπονήθηκε στο επίπεδο που θα έπρεπε την τελευταία εβδομάδα».

Από την πλευρά του ο Σάντσο με μήνυμα του μέσω των Social Media «άδειασε» τον προπονητή του, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος και αυτό δεν είναι δίκαιο». Φυσικά θυμίζουμε πως τα δεδομένα για τους εξτρέμ της Γιουνάιτεντ είναι «ρευστά» από τη στιγμή που ο Αντόνι ενδέχεται να τεθεί εκτός πλάνων λόγω των καταγγελιών της συντρόφου του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button