Ποδόσφαιρο

Η Άστον Βίλα εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού από μεταγραφικούς στόχους!

Ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε ότι η Άστον Βίλα ενδεχομένως να ελέγξει την κατάσταση εμβολιασμού των μεταγραφικών στόχων της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Premier League ανακοίνωσε τη Δευτέρα ρεκόρ 42 κρουσμάτων COVID-19 μεταξύ παικτών και προσωπικού σε συλλόγους την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν αναβληθεί ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ λόγω επιδημίας στην ομάδα του Ολντ Τράφορντ.

Ο Τζέραρντ, του οποίου η ομάδα είχε επίσης θετικά τεστ παικτών και προσωπικού αυτή την εβδομάδα, είπε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι η ενδελεχής διαδικασία scouting του συλλόγου σημαίνει ότι η κατάσταση των μεταγραφικών στόχων της ομάδας, όσον αφορά στον εμβολιασμό θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη.

«Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά με τον (αθλητικό διευθυντή) Γιόχαν Λάνγκε και την ομάδα του στο scouting όσον αφορά τις λεπτομέρειες και τη δουλειά που έχω δει μέχρι τώρα. Εξετάζουμε τα πάντα. Επομένως, είμαι σίγουρος ότι θα αναφερθεί και η κατάσταση εμβολιασμού», είπε ο Τζέραρντ.

«Αλλά προφανώς θα πάρουμε αποφάσεις όταν διαπιστώσουμε ότι ένα συγκεκριμένο άτομο είναι αυτό που θα μπορούσε να έρθει και να μας κάνει καλύτερους. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάσω τι θα έκανα ή όχι σε αυτήν την κατάσταση. Ομως σίγουρα, θα υπήρχε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button