Μπάσκετ

Ηττήθηκε (και) στο Λαύριο ο ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφεραν οι «ασπρόμαυροι».

Οι αγώνες ανάμεσα στο Λαύριο και τον ΠΑΟΚ έχουν, παραδοσιακά, έντονο ενδιαφέρον. Το απόγευμα του Σαββάτου (6/4), όμως, το συναπάντημά τους ήταν ιδιαίτερο.

Ο Κέβιν Πόρτερ έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι γηπεδούχοι. Νίκησαν με 89-85 για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League και ανέβηκαν στο 9-15 (7-6 εντός και 2-9 εκτός) για να πιάσουν τους αντιπάλους τους στο ίδιο ρεκόρ (7-5 εντός και 2-10 εκτός) στη μάχη για τα playoffs.

Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ έκλεισε τον αγώνα με 14 πόντους (3/7 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/3 βολές), τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο φάουλ και πέντε λάθη σε κάτι λιγότερο από 26 λεπτά.

Μουράτος με εκπληκτική all-around εμφάνιση (19 πόντοι, 3/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και Θόρντον (16 πόντοι) έκαναν τη διαφορά υπέρ των γηπεδούχων, που έκλεισαν το σαραντάλεπτο με 50% στο τρίποντο (13/26) και με 30 πόντους από τα λάθη του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν χαμηλά στο περιφερειακό σουτ (7/24), πάλεψε όμως μέχρι το φινάλε και λίγο έλειψε να πετύχει την ανατροπή χάρη και στη μαχητικότητα του νέου σταρ του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button