Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: Οριστικό deal με τους Αμπελόκηπους, ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική

Επίσημη μορφή παίρνει η συνεργασία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με την συνώνυμη ομάδα των Αμπελοκήπων που φέρνει τον Γηραιό στη Γ’ Εθνική. Καταλυτική η συμβολή του Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Ηρακλής Αμπελοκήπων έδωσαν τα χέρια και προχωράνε την συνεργασία τους. Μια συνεργασία που θα φέρει τον Γηραιό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με τον Θόδωρο Δρακόπουλο να παίζει καταλυτικό ρόλο στο οικονομικό κομμάτι και αποφάσισαν από εδώ και πέρα να πορευτούν μαζί.  Ήδη αναμένεται στην διοίκηση των Αμπελοκήπων να προστεθούν άτομα από την οικογένεια του Ηρακλή συμπεριλαμβανομένου του Θόδωρου Δρακόπουλου. 

Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει ένα μεικτό διοικητικό σχήμα, με τέσσερα μέλη από πλευρά Αμπελοκήπων και τέσσερα από πλευράς Ηρακλή. 

Όσο αναφορά την έδρα της ομάδας όλα δείχνουν ότι για το πρώτο διάστημα θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο των Αμπελοκήπων, ενώ δεύτερη έδρα θα δηλωθεί το Καυτανζόγλειο στάδιο στο οποίο όμως πραγματοποιούνται εργασίες γεγονός που δεν επιτρέπει την χρησιμοποίηση του μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός

Μετά την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών σειρά παίρνει ο σχεδιασμός του ρόστερ, με σκοπό ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει και να ανεβεί κατηγορία. Όπως έχει αποφασιστεί στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνει ο Γιώργος Ακριτόπουλος ενώ στο υπάρχον ρόστερ θα γίνουν προσθήκες από το πάνω ράφι. 

Μια εξ αυτών όλα δείχνουν ότι θα είναι Πέτρος Κανακούδης ο οποίος πέρυσι πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον Ηρακλή στην χαμηλότερη κατηγορία, θέλοντας να προσφέρει στον σύλλογο. Άπαντες στην οικογένεια του Γηραιού εκτιμούν πως διαθέτει την ποιότητα και τις ηγετικές ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα και στη νέα της προσπάθεια. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button