Ποδόσφαιρο

Ημέρα αφίξεων και υπογραφών!

Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μόουζες Οντουμπάγιο, για να ολοκληρωθεί η έκτη μεταγραφική κίνηση του Άρη το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο δεξιός οπισθοφύλακας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 11 το πρωί, θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο τους με τους κιτρινόμαυρους. Ο 28χρονος μπακ έχει συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους για τριετή συνεργασία και θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, μαζί με τον Σαλέμ Εμπακατά, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις αριστερή πλευρά.

Από κει και πέρα σήμερα αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη ο Γιοχάν Μπεναλουάν, ο οποίος ήδη έχει περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις. Όσο για τον Ραφαέλ Καμάτσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον σήμερα θα αφιχθεί και αυτός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα διαδικαστικά προβλήματα, για να υπογράψει και αυτός το συμβόλαιο τους με τους κιτρινόμαυρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button