Ποδόσφαιρο

Ζοάο Φέλιξ: Η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει να τον πάρει από την Ατλέτικο για 135 εκατ. ευρώ

Ισπανικό Μέσο αποκαλύπτει πως τον Γενάρη του 2022, η Μπαρτσελόνα είχε έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον Ζοάο Φέλιξ. Ωστόσο, το deal δεν ολοκληρώθηκε καθώς τα ταμεία των Καταλανών δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο.

Ενδεχομένως σήμερα ο Ζοάο Φέλιξ να μην ήταν δανεικός στην Τσέλσι, αν η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν ήταν στα… κόκκινα.

Σύμφωνα με την As, τον Ιανουάριο του 2022, οι Καταλανοί είχαν έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Πορτογάλου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το deal προέβλεπε ότι οι μπλαουγκράνα θα έπρεπε να καταβάλουν 70.000.000 ευρώ με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 135.000.000 ευρώ ανάλογα με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Ωστόσο, η συμφωνία δεν μπορούσε να προχωρήσει καθώς η Μπαρτσελόνα είχε… απαγορευτική θέση στο Financial Fair Play.

Πάντως, θυμίζουμε, ότι στη συνέχεια η Μπάρτσα κατάφερε να βρει τις κατάλληλες «τρύπες» στα ταμεία της από τα οποία έβγαλε πακτωλό χρημάτων για την απόκτηση των Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και Κούντε το καλοκαίρι του 2022.

Η As μάλιστα, υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος είναι δανεικός στην Τσέλσι πλέον. Πάντως, για να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να προχωρήσουν οι Καταλανοί σε αρκετές πωλήσεις, ενώ δεν αποκλείεται οι «μπλε» να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη, ο οποίος φέτος έχει στο Λονδίνο 6 γκολ και 3 ασίστ σε 24 ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button