Ποδόσφαιρο

Ζλάταν – Μίλαν: Πήρε την απόφαση και ανανεώνει!

Έτοιμος να ανανεώσει με τη Μίλαν φέρεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τη Gazzetta Dello Sport να κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση του Σουηδού σταρ να συνεχίσει στους Ροσονέρι και την επόμενη σεζόν.

Η καταλυτική επιστροφή και παρουσία του τον περασμένο Γενάρη, βοήθησε τη Μίλαν να βγάλει τη σεζόν από… τα σκουπίδια και να προλάβει το «τρένο» της εξάδας και της Ευρώπης.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ή αλλιώς… Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου, αποδεικνύει ότι μπορεί και στα 38 του χρόνια να ηγείται ουσιαστικά των Ροσονέρι και πλέον δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την αποστολή του στο «Σαν Σίρο».

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν εν μέσω καραντίνας για αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν και επαναπατρισμό, ο Σουηδός σταρ φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη την παραμονή του στο Μιλάνο τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» αναμένεται τις επόμενες μέρες να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του συλλόγου για το νέο του συμβόλαιο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο μισθός θα ανέρχεται λογικά στα 4 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που πολύ πιθανόν να αυξηθεί μέσω μπόνους, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών, τον αριθμό των γκολ που θα σκοράρει, την πορεία της ομάδας στο Europa League, ακόμα και το ενδεχόμενο εξόδου στο Champions League της σεζόν 2020-2021.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ο Ζλάταν έχει πετύχει 9 γκολ και 5 ασίστ σε 17 ματς πρωταθλήματος από την επάνοδό του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button