ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ ποτέ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διψάει για ποδόσφαιρο και το έδειξε στο πλαίσιο ενός Instagram live, όπου κλήθηκε να απαντήσει με… ιδιαίτερο τρόπο σε ερωτήσεις που δέχτηκε.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αποφασίσει να συνεχίσει τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο να παίζει μπάλα, αφού υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με τη Μίλαν. Παρότι ο Σουηδός έχει μπει στο 40ο έτος της ζωής του, διψάει ακόμα για ποδόσφαιρο και το έδειξε στο πλαίσιο ενός Instagram live, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχτηκε από ακόλουθούς του.

Ο Ζλάταν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με το ποδόσφαιρο και τους λόγους που δεν έχει κρεμάσει ακόμη τα παπούτσια του. Και το έκανε με έναν πολύ… Ζλάταν τρόπο.

«Πότε θα αποχωρήσω από τη δράση; Ποτέ. Εάν σταματήσω, το ποδόσφαιρο πεθαίνει», σχολίασε χαρακτηριστικά μετά από σχετικό μήνυμα που δέχτηκε, με τον Ίμπρα να υποδέχεται στη διαδικτυακή παρέα και τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν και νυν κίπερ της Παρί, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Τον αποκάλεσε μάλιστα «μυταρά» αστειευόμενος για να συμπληρώσει με νόημα: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μας βλέπουν τώρα στο Live, μείνε ήρεμος Τζίτζο και μην πανικοβάλλεσαι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button