Μπάσκετ

Ζιάγκος: «Η εικόνα του Άρη στην πρεμιέρα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητά του, θέλει να βγάλει αντίδραση»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Ο κόουτς του Ηρακλή είπε αναλυτικά:

«Παίζουμε απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, του οποίου η απόδοση στην πρώτη αγωνιστική, για μας δεν αντιπροσωπεύει ούτε την αγωνιστική κατάστασή της ούτε την ποιότητά της ως ομάδα. Θεωρούμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση για τον Άρη, ο οποίος θα θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό μας παιχνίδι για να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο.

Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία πολύ περίεργη περίοδο, στην οποία έχουν καταργηθεί οι βασικές προπονητικές αρχές και αξίες.

Έχουμε να δώσουμε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική, είμαστε 20 μέρες ανενεργοί αγωνιστικά, κάτι το οποίο είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει συνέπειες στον αγωνιστικό ρυθμό μιας ομάδας.

Αυτό που θέλουμε να επικρατήσει στο μυαλό μας είναι η αγωνιστική μας διάθεση για να μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια όλη αυτή την επιθυμία που έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση.

Το ότι μετά από αγωνιστική απραξία θα δίνουμε δύο αγώνες την εβδομάδα με προβληματίζει. Είναι μία διαδικασία που δεν έχει περιοδικότητα. Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας ή πώς να διαχειριστούμε τις εντάσεις της ημερήσιας προπόνησης, δεδομένου ότι δεν ξέραμε πότε θα παίξουμε με τον Άρη μετά τις συνεχόμενες αναβολές.

Από μία μακρά περίοδο αγωνιστικής αποχής, μπαίνουμε σε μία περίοδο 10-12 ημερών που καλούμαστε να δώσουμε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Προφανώς έχει συνέπειες στη δουλειά μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button