ΓενικάΠοδόσφαιρο

Ζαπριάνοφ (φίλος Τόσκο): «Μας χτυπούσαν με ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα, ήμουν κάτω και συνέχισαν!»

Στο δικαστήριο σήμερα μίλησε και ο φίλος του αδικοχαμένου Τόσκο, Ατανάς Ζαπριάνοφ, ο οποίος ήταν μαζί του και ξυλοκοπήθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων. Ο κ. Ζαπριάνοφ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πολύ μεγάλη τύχη που δεν δέχθηκα μεγαλύτερα χτυπήματα στο κεφάλι».

Όπως περιγράφει, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2020 βρισκόταν για καφέ με τους συμπατριώτες του σε κατάστημα κοντά στην οδό Μαρίας Κάλλας στη Θεσσαλονίκη και γύρω στις 16.00 ξεκίνησαν να πάνε στα αυτοκίνητά τους. «Ήμασταν πολύ κοντά στα αυτοκίνητα και από τους θάμνους ξεπετάχτηκαν πάνω από 20 άτομα. Όλοι ήρθαν προς εμάς με καλυμμένα πρόσωπα, με κράνη από μηχανές και διάφορα όπλα, μαχαίρια, ξύλα.

Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε. Εγώ ήμουν πιο πίσω. Με έφτασαν και με χτυπήματα στο κεφάλι με πέταξαν στο έδαφος. Και όταν ήμουν κάτω συνέχισαν να με χτυπάνε. Με ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα.

Ήμουν κάτω πεσμένος, με χτύπησαν και μετά ξεκίνησαν να κυνηγάνε τους υπόλοιπους. Και μετά σηκώθηκα». Ο ίδιος ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν συνέβη κάτι που να τους στοχοποίησε, ωστόσο τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση φορούσαν ρούχα που έγραφαν ΠΑΟΚ.

Μάλιστα υποστήριξε πως όσο βρισκόταν στο δρόμο δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε με τον Τόσκο. Επίσης δεν μπόρεσε να δει το αυτοκίνητο το οποίο πέρασε πάνω από το σώμα του άτυχου 28χρονου. «Ήμουν περικυκλωμένος, δεν είχα ορατότητα».

Ερωτηθείς για το κίνητρο της επίθεσης, ο κ. Ζαπριάνοφ απάντησε πως «το μόνο που μπορώ να πω ήταν πως υπήρχε κάποιο μίσος προς εμάς. Προφανώς επειδή υποστηρίζαμε την αντίπαλη ομάδα».

Σε ερώτηση επίσης των συνηγόρων υπεράσπισης σχετικά με το γιατί δεν έμειναν οι κουκουλοφόροι σε αυτόν ώστε να καταφέρουν ακόμη πιο σφόδρα χτυπήματα, απάντησε ως εξής: «Ίσως για να προλάβουν να χτυπήσουν και τους άλλους και όχι μόνο εμένα. Δε πιστεύω ότι με ξέχασαν αλλά ήθελαν να χτυπήσουν περισσότερα άτομα. Όταν με είδανε ξανά μπροστά τους και άρχισαν πάλι να με δέρνουν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button